Rastusa

Novosti

Učenica prepoznala silovatelja

Učenica iz Pribinića potvrdila je dobojskoj policiji da ju je silovao Vernes Imširović iz Karaule

Novosti / 06. 02. 2013

Novosti

Učenica (15) iz Pribinića, kod Teslića, koja je u svom selu silovana 23. marta prošle godine, potvrdila je dobojskoj policiji da ju je silovao Vernes Imširović iz Karaule, kod Travnika, saznaju "Nezavisne".

Osumnjičeni silovatelj uhapšen je 18. decembra prošle godine u Zenici, a kako ističe naš izvor blizak istrazi, kasnije je maloljetnica napadača prepoznala u prostorijama policije u Doboju, gdje je Imširović dovezen s ciljem da se ona izjasni o tome da li ju je on silovao.

Čim je ponovo vidjela Imširovića, djevojčica je kazala da je 99 odsto sigurna da ju je on silovao", ističe naš sagovornik, a nezvanično saznajemo da je i DNK analizom utvrđeno da iza napada, koji je šokirao Teslićane, stoji upravo Imširović, koji je, inače, osumnjičen za brojna druga krivična djela.

Naš sagovornik otkriva i da su inspektori pronašli crnu kapu za koju se vjeruje da ju je osumnjičeni silovatelj nosio u noći kada je učenica silovana u bijelom golfu, kod crkve u Pribiniću.

"Imširović je tu kapu ostavio kod supruge, a ona ju je pokazala policajcima kada su u Karauli tražili osumnjičenog. I djevojčica se sjeća te kape. Kada ju je uvukao u golf, on je kapu bacio na zadnje sjedište", precizira naš izvor, upućen u istragu.

Mještani Pribinića kažu da je učenica sada dobro, te da je prebrodila sve što ju je pogodilo prošle godine, ali se i pitaju kada će se Imširović konačno naći pred sudom.

"Eto, tom manijaku, koji se ogriješio o zakon u brojnim opštinama BiH, još nije počelo suđenje za silovanje naše djevojčice. Razočarani smo zbog toga svi u selu", kažu u Pribiniću.

U Okružnom tužilaštvu Doboj kratko su potvrdili da je to tužilaštvo zaprimilo izvještaj protiv Imširovića zbog silovanja i da je izvještaj u fazi rješavanja kod postupajućeg okružnog tužioca za maloljetnike.

Pokušao silovanje i u Banjaluci

Inspektori, navodno, sumnjaju da je Imširović odgovoran i za raniji pokušaj silovanja radnice u jednom objektu u Banjaluci, ali naš izvor nije mogao da otkrije detalje.

"Pokušao je to uraditi usred bijela dana, ali, na svu sreću, nije uspio u namjerama", kaže naš sagovornik.

Napisao / dobojcaffe.com

  • Rade Stjepanović Poezija Ledine
  • Rade Stjepanović Poezija Obojene Boje i Ja
  • Stolarija Dakić
  • Kucni Majstor Slavisa Djukic
  • Planinarsko Drustvo Vizant
  • Cecava
  • Either Or App
  • Ljeb Info
  • Disko Bar Boki
  • Rade Design

previous

SEPTEMBER 2015

next

free counters
Close
Facebook
Twitter
Main Navigation

Rastuša Vrijeme