Rastusa

Novosti

Jela svoju živu djecu!

Kult "Pokret za gral" zlostavljali dvojicu dečaka

Novosti / 16. 02. 2012

Novosti

U Češkoj je osuđena majka koja je jela dijelove tijela svoje žive djece! Na optuženičkoj klupi našli su se i drugi članovi porodice i religioznog kulta "Pokret za gral", koji su zlostavljali dvojicu dečaka!

Klara Mauerova (31) je za zvjerstvo nad svojim sinovima osuđena na samo devet godina zatvora. Ona i članovi sekte držali su, kako prenose češki mediji, u podrumu kuće u Kurimu kod Brna njena dva sina vezana lancima. Otkidali su im komade mesa i jeli ih, a monstruozna majka je imala instaliranu kameru u podrumu kako bi mogla preo monitora iz kuhinje da posmatra zlostavljanje!

Zločin je slučajno razotkrio njihov komšija koji je preko istog bebi monitora koji su koristili kanibali pratio svoje dete i uhvatio snimak mučenja i torture nad devetogodišnjakom Jakubom i njegovim starijim bratom Ondrejem Mauerovim (11).

Odmah je pozvao policiju, koja je zatekla prizor kao iz horor filmova - dječaku Ondreju delimično je bila odrana koža!

Policija je uz asistenciju medicinskih ekipa oslobodila dva dječaka i 33-godišnju Barboru Skrlovu, za koju se u prvi mah vjerovalo da je takođe žrtva. Ipak, kako se kasnije ispostavilo, ona je bila jedna od monstruoznih zlostavljača. Skrlova je taj propust policije iskoristila da odmah pobjegne u Norvešku, ali je početkom ove godine pravda zadovoljena - uhapšena je po potjernici i izručena Češkoj.

Na sudu govorila da su je nagovorili da jede svoju djecu.

Dječacima je, kako je rečeno na sudu, na usta stavljana brnjica "da se ne bi čuli njihovi urlici i zapomaganje iz podruma", a još su trpeli batine i druga fizička maltretiranja.

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

Video je na Ceskom jeziku

Majka je priznala zločin, ali je optužila Skrlovljevu i svoju sestru Katerinu (34) da su je nagovorile na to. Za ovaj užasan zločin kanibalizma pored majke dječaka, njihove tetke Katerine i Barbore Skrlove, optuženi su Barborin brat Jan Skrla, i njihov prijatelj Jan Turek.

Majka monstrum je pored kazne od devet godina zatvora obavezna i da plaća izdržavanje i liječenje djece. Njena sestra Katerina dobila je deset godina, a Jan Turek i Barbora Skrlova dobili su po pet godina. Ostali su osuđeni na po sedam godina.

Napisao / nezavisne

  • Rade Stjepanović Poezija Ledine
  • Rade Stjepanović Poezija Obojene Boje i Ja
  • Stolarija Dakić
  • Kucni Majstor Slavisa Djukic
  • Planinarsko Drustvo Vizant
  • Cecava
  • Either Or App
  • Ljeb Info
  • Disko Bar Boki
  • Rade Design

previous

SEPTEMBER 2015

next

free counters
Close
Facebook
Twitter
Main Navigation

Rastuša Vrijeme