Rastusa

Novosti

Nožem ubio mladu suprugu

Motiv stravičnog ubistva u Tesliću koje se dogodilo protekle noći, jedan sat iza ponoći, najvjerovatnije je ljubomora.

Novosti iz okoline / 10. 03. 2015

Novosti

Motiv stravičnog ubistva u Tesliću koje se dogodilo protekle noći, jedan sat iza ponoći, najvjerovatnije je ljubomora.

Ubjeđen da ga supruga vara, Bosiljko Đurić (24) je nakon prepirke sa suprugom Tatjanom Đurić (21), u stanu u kojem su živjeli, kuhinjskim nožem na smrt iskasapio svoju suprugu sa kojom ima trogodišnju djevojčicu.

- Najstravičnije od svega je bio plač male Svjetlane koja je ni kriva, ni dužna, gledala kako joj otac ubija majku. Voljela bih da joj u sjećanju ne ostane ništa od tog stravičnog zločina, kaže jedna od komšinica u Vidovdanskoj ulici, koja moli da joj se ime ne pominje.

Policija CJB Doboj i nakon završenog uviđaja, obezbjeđuje mjesto događaja jer krv ubijene Tatjane je još uvijek po cijelom stanu Đurića.

Novosti

- Iako se nisam družila sa njima bili su dobre komšije. Kada ih nešto zamolim, uvijek bi mi pomogli. Pijem lijekove pa nisam čula šta se dešavalo sinoć – objašnjava Zehra Halilović, koja živi u istoj zgradi gdje i Đurići.

Miladin Miličević iz susjedne zgrade kazuje da je iza ponoći čuo krike i zapomaganje i da je čak bilo i koškanja sa policijom koja je došla na mjesto događaja.

Novosti

- "Ustao sam, pogledao kroz prozor i vidio policijski auto, shvatio sam da se nešto dešava. Nisam htio da izlazim, vidio sam dosta policije i znao sam da se dešava nešto što nije primjerno. Pomislio sam, neka rješavaju svoje probleme i, eto, riješili su ih na najbrutalniji način. Nisam do jutros ni znao šta se dešava. Poznavao sam ga, još kada je dijete bio, pošto ovdje živim dvadeset godina, došao sam iz Zenice", rekao nam je juče Miličević.

Novosti

Teslićanka Anka Delić kaže da poznaje ovu porodicu i da su se pozdravljali "dobar dan za dobar dan".

"Vidjela sam nešto se dešava, policija ispred zgrade. Kada sam vidjela žutu traku, naježila sam se. Skoro je u njihovoj kući bila tragedija, umro mu je otac", kaže Delićeva, tvrdeći da ne zna šta bio mogao biti motiv ubistva.

Uhapšeni Bosiljko Đurić je radio u jednom privatnom preduzeću i nedavno je postao suvlasnik jednog kafića u Tesliću. Otac mu je umro prije dvadeset dana, a on je sa suprugom, trogodišnjom djevojčicom i majkom živio u roditeljskom stanu. Nije poznato gdje je Bosiljkova majka Svjetlana bila u momentu kada se ubistvo dogodilo.

Novosti

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!

Napisao / teslic danas

  • Rade Stjepanović Poezija Ledine
  • Rade Stjepanović Poezija Obojene Boje i Ja
  • Stolarija Dakić
  • Kucni Majstor Slavisa Djukic
  • Planinarsko Drustvo Vizant
  • Cecava
  • Either Or App
  • Ljeb Info
  • Disko Bar Boki
  • Rade Design

previous

SEPTEMBER 2015

next

free counters
Close
Facebook
Twitter
Main Navigation

Rastuša Vrijeme