Rastusa

Novosti

Modernizacija mreže puteva u Čečavi

U proteklom periodu završeno je asfaltiranje dva putna pravca na lokalnim putevima

Novosti iz okoline / 23. 09. 2016

Novosti

Ovogodišnje investiranje Opštinske uprave u modernizaciju putne mreže mjesne zajednice Čečava potvrda je da je ovo područje bilo veliko infrastrukturno gradilište.

U proteklom periodu završeno je asfaltiranje dva putna pravca na lokalnim putevima : Gradina – Plane u dužini od 1.900 metara i Čečava – Gornja Čečava u dužini od 1.000 metara, kao i tri pravca na nekategorisanim putevima i to dionice: Čečava – Savkovići u dužini od 1.800 metara,Stupe – crkva Stupe u dužini od 465 metara i Prodanovići –Likići u dužini od 835 metara.

Mještani smatraju da je asfaltiranje putne mreže u velikoj mjeri promjenilo uslove života što će svakako uticati na ostanak stanovništva u ovoj najvećoj teslićkoj mjesnoj zajednici.

Ovo je samo jedna u nizu putnih relacija koja je asfaltirana u toku četverogodišnjeg mandata načelnika Milana Miličevića. Pored asfaltiranja dionice Prodanovići – Stanojevići, završene su još dvije putne relacije u zaseocima Stupe i Savkovići – Potočani" – rekao je Ninko Savković, član Savjeta mjesne zajednice Čečava.

Novosti

Još jedna vrlo bitna putna dionica za mještane Čečave je put prema zaseoku Plane.

Novo Gačić, mještanin Čečave je naglasio da je u ovoj godini urađeno mnogo u Čečavi, tako da je pod makadamom ostalo svega 1 kilometar puta.

Što se tiče puta za Plane, on nije od interesa samo za lokalno stanovništvo nego i za širu lokalnu zajednicu. Za sve što je urađeno možemo da se zahvalimo načelniku opštine Milanu Miličeviću" – rekao je Gačić.

Vanja Pajkanović, službenik za odnose s javnošu naglasila je da je Čečava najveća mjesna zajednica na području opštine Teslić i kao takva zaslužila je da se izdvoje značajna sredstva iz opštinskog budžeta za ulaganja u infrastrukturu.

Poznata je činjenica da je područje Čečave izuzetno razuđeno i sa mnogo lokalnih i nekategorisanih putava. Stoga je bilo opredjeljenje Opštinske uprave na čelu sa načelnikom Milanom Miličevićem da se u protekle 4 godine izdvoje značajna sredstva iz budžeta za modernizaciju putne mreže gdje je samo u ovoj godini asfaltirano oko 8 kilometara puta" – rekla je Pajkanovićeva.

Novosti

Izvor / eteslic

  • Rade Stjepanović Poezija Ledine
  • Rade Stjepanović Poezija Obojene Boje i Ja
  • Stolarija Dakić
  • Kucni Majstor Slavisa Djukic
  • Planinarsko Drustvo Vizant
  • Cecava
  • Either Or App
  • Ljeb Info
  • Disko Bar Boki
  • Rade Design

previous

SEPTEMBER 2015

next

free counters
Close
Facebook
Twitter
Main Navigation

Rastuša Vrijeme