Rastusa

Novosti

Otvorena nova poslovnica

Nova Banka otvorila je danas u Tesliću novu poslovnicu

Novosti / 31. 05. 2012

Novosti

Nova Banka otvorila je danas u Tesliću novu poslovnicu, s ciljem proširivanja mreže poslovanja i približavanja klijentima.

Generalni direktor Nove banke Milan Radović rekao je da je ovo skoro šezdeseta poslovnica Nove banke i naglasio da su očekivanja u Tesliću velika s obzirom da opština ima oko 55.000 stanovnika kojima banka može ponuditi dobre uslove.

"Teslić je poljoprivredni i turistički kraj, pa se očekuje značajno tržišno učešće", dodao je Radović.

Radović je istakao da je prošla godina za Novu banku bila jako dobra, te da su dobri rezultati ostvareni i u prva četiri mjeseca ove godine.

"U ovom kvartalu naša aktiva je oko 1,3 milijardi KM i skupština akcionara je donijela odluku da dokapitalizuje banku za još 7,5 miliona KM u ovoj godini tako da potencijal banke raste, a ovom odlukom akcionara stiče uslove da sa dalje razvija", dodao je Radović.

On je istakao da je Nova banka trenutno među prve tri u Republici Srpskoj, što je i bio cilj za ovu godinu.

Kada su u pitanju proizvodi Nove banke, Radović je podsjetio na dječiju štednju, te najavio da će polovinom juna biti pokrenuta nova kampanja štednje.

"Otvorene su i viza i klasik kartice, te standardne usluge tipa dugoročnih kredita, kratkoročnih, stambenih te prekoračenja na računu", rekao je Radović i napomenuo da su kamatne stope za tekuće račune kod prekoračenja trenutno dosta manje od prosjeka na tržištu.

Prema njegovim riječima, s obzirom da se završava školska godina, biće otvorena značajna kreditna linija za studente radi poboljšanja uslova školovanja.

Načelnik teslićke opštine Savo Kasapović rekao je da je Nova banka i dosad bila veliki partner opštine i većeg broja teslićkih privrednih kolektiva, a da su ovim činom uslovi rada Nove banke u Tesliću podignuti na znatno viši nivo.

Kasapović je istakao da je Nova banka kao jedna od najznačajnijih u Republici Srpskoj potrebna teslićkoj privredi kao i opštini za razvojne projekte.

On je izrazio nadu da je otvaranje ove nove poslovnice početak intenzivnijeg razvoja banke ali i opštine Teslić.

Ceremoniji otvaranja nove poslovnice, osim menadžmenta banke, prisustvovali su i brojni poslovni partneri, menadžeri drugih banaka koje djeluju na području teslićke opštine i šire, te brojne ličnosti iz kulturnog,javnog i političkog života teslićke opštine.

Napisao /teslic.ba

  • Rade Stjepanović Poezija Ledine
  • Rade Stjepanović Poezija Obojene Boje i Ja
  • Stolarija Dakić
  • Kucni Majstor Slavisa Djukic
  • Planinarsko Drustvo Vizant
  • Cecava
  • Either Or App
  • Ljeb Info
  • Disko Bar Boki
  • Rade Design

previous

SEPTEMBER 2015

next

free counters
Close
Facebook
Twitter
Main Navigation

Rastuša Vrijeme